Sivut

maanantai 3. helmikuuta 2014

Unelmia

                                  Tänään on hyvä päivä!




 Paljon on tapahtunut edellisen kirjoituksen jälkeen. Kuten useimmat tietävät, aloitin Helsingin Hieroja- akatemiassa tammikuussa Klassisen Hierojan- opinnot. Opiskelu on lähtenyt hyvin käyntiin ja tuntuu siltä, että olen oikealla tiellä, koska hierominen tuntuu niin luontevalta. Ihan kuin sormeni liikkuisivat itsestään ihon pinnalla ja löytäisivät ne kohdat, joita tarvitsee hoitaa. Toki opiskelu on myös haasteellista, koska muistettavaa riittää ( lihakset ja luut, sekä latinaksi että suomeksi ) mutta nekin on opittavissa... Oloni on siis mahtava ja rentoutunut ja yksi unelma odottaa toteutumistaan tämän vuoden lopulla.





Toinen ISO asia mikä on juuri nyt ajankohtainen, on Hidasta Elämää- voimakortit jotka tulivat ulos viime perjantaina. Oli unelmieni täyttymys saada toimia suunnittelijana näille korteille.
Kortteja saa Kuukorento- verkkkokaupasta hintaan 25€ + postikulut.

Siirry verkkokauppaan tästä: Kuukorento 

Hidasta Elämää -sivustolle pääset tästä:  Hidasta Elämää



Korteista ja niiden synnystä kuulette varmasti lisää myöhemmin ;)

Kolmas unelmani täyttynee tällä viikolla. Nimittäin oman Toiminimen perustaminen. Joo, ja tiedän että yrittäminen on peffasta suomessa ja niin edelleen. Mutta uskon itseeni <3 <3 Siispä rohkeasti tuulta päin <3




Neljäs unelmani eli musiikilla leipänsä ansaitseminen odottelee vielä täyttymistään. Halu tehdä on edelleen vahva, usko yleensä ( ei aina ) on korkealla ja sisäinen pakko tehdä hallitsematon ja kiihkeä...
Laulaminen on se mikä saa minut eläväksi, esiintyminen ja energian jakaminen on pyyteetöntä <3
Haluan laulullani antaa rakkauden energiaa kaikille tarvitseville, siispä antaudun sinulle oi maailmankaikkeus ja toivon saavani jakaa musiikillista intohimoani suurelle yleisölle pian!!!!


Ihanaa tiistaita kaikille,
halauksin Katri 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti